Nørvo Sportsnet A/S fremstiller og udvikler sportsnet af enhver art, legeredskaber samt net til utallige anvendelsesområder.

Virksomheden er beliggende i Nr. Vorupør, et fiskerleje ved Vesterhavet i det naturskønne National Park  Thy, hvorfra vi handler med kunder i det meste af Europa.

Vores styrke er fleksibilitet, erfaring og faglig dygtighed. Vores fokus er ikke kun på kompetencer, men i stor grad også på at vi er en god og rummelig arbejdsplads, hvor trivsel og fællesskab er i højsæde. Vi tror på, at arbejdsglæde smitter af på vores kunder. Vi har pt. 10 dygtige og engagerede medarbejdere, som alle sætter en ære i at levere den bedste kvalitet hver gang.

Vi har eksisteret siden 1979, hvor vi i begyndelsen primært leverede net til idræt. Siden har vi udvidet produktpaletten til også at omfatte legeredskaber samt net til erhvervslivet. De mange år i branchen betyder, at vi kan vores håndværk og har stor erfaring i fremstilling af net i højeste kvalitet - både med hensyn til valg af materiale og pasform.

En tæt dialog og sparring med vores kunder gør, at vi kender vores kunder og ikke mindst deres specifikke behov. Vi påtager os mange forskellige specialopgaver og tager gerne udfordringer op. Vi udvikler adskillige helt nye produkter til talrige funktioner.  

Vores store udvalg i sportsnet er tilpasset idrætslivet via et enestående samarbejde mellem idrætsklubberne i Danmark og Nørvo Sportsnet. Bl.a. har vi i samarbejde med DBU og Jyske Bank udviklet den populære Jyske 3-bold netbane.

Vi fremstiller legeredskaber i en meget stærk og holdbar kvalitet til både udendørs og indendørs brug. Alle med stor vægt på sikkerhed og holdbarhed - og ikke mindst sjov og udfordrende leg.

Til erhvervslivet spænder vores sortiment virkeligt bredt. Vi leverer net til mange forskellige brancher og formål. F.eks. sikkerhedsnet, afskærmningsnet, lastbil- og containernet, dambrugsnet og mange mange flere nettyper.

Vi lagerfører en bred vifte af standardprodukter. Samtidig har vi en fleksibel produktion og har derfor kort leveringstid på kundetilpassende produkter.

Vi har stor fokus på at yde den bedste kundeservice og stiller gerne vores ekspertise til rådighed. Vi er altid klar ved telefonen og tasterne med gode råd og vejledning. Kontakt os, og vi finder den optimale løsning for dig!

Nørvo Sportsnet A/S
Toosholmvej 9, Nr. Vorupør, 7700 Thisted
Tlf: 97 93 84 50
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk