Handelsbetingelser
 

Priser
Priser er anført i DKK, inkl. 25% moms. Vi tager forbehold for udsolgte varer, prisændringer grundet trykfejl, samt uforudsigelige prisstigninger på råvarer.

Ordrer
Ordrer kan afgives i webshoppen eller ved direkte kontalkt til: Nørvo Sportsnet A/S, Toosholmvej 9, 7700 Thisted.
Telefon: (+45) 97 93 84 50, Fax: (+45) 97 93 83 94 Mail:
norvo@norvosportsnet.dk

Når du afgiver ordre på webshoppen, modtager du en ordrebekræftelse på den mailadresse, du har angivet ved købet.

Tilbud
Der gives uforpligtende tilbud. Tilbud er gældende i 60 dage fra tilbuddets datering, hvis ikke andet er opgivet.

Betaling
På webshoppen kan du betale enten via Dankort eller bankoverførsel. Vi tager ikke gebyr ved betaling på webshoppen.
Vi tilbyder også elektronisk fakturering til offentlige virksomheder og institutioner via EAN-nummer. Kontakt Nørvo Sportsnet såfremt du ønsker EAN-faktura.

Leveringsbetingelser
Ordrer bestilt på webshoppen leveres overalt i Danmark (Færøerne og Grønland kun ifølge aftale).

Lagervarer sendes normalt 1-4 arbejdsdage efter din ordre er godkendt og betalt.  I tilfælde af restordre vil du modtage en e-mail. Såfremt du ikke ønsker en vare sat i restordre, kan varen naturligvis erstattes af lignende vare eller afbestilles.

Varen sendes AB fabrik Nørre Vorupør, hvis der ikke aftales andet.

Forsendelsesomkostninger pålægges fakturaen. Vi søger billigste alternativ og anvender GLS,  PostNord , TNT eller Danske Fragtmænd.

Leveringsadresse
Leveringsadresse kan indtastes sammen med bestilling. Det kan være en god ide at få varerne leveret på en adresse, hvor der kan kvitteres for modtagelse. Som hovedregel afleveres forsendelser ikke på adressen, uden at der kvitteres for modtagelse - medmindre andet er aftalt. Angiv evt. ved bestilling at varen må stilles uden kvittering.

Personoplysninger
For at du kan handle med Nørvo Sportsnet A/S, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail. Vi foretager registrering af dine personoplysninger med det formål at kunne levere den bedste service til dig. Oplysninger afgivet til webshoppen behandles fortroligt. Ingen af disse oplysninger overdrages eller videresælges til tredjemand. Læs mere i vores
cookie- og persondatapolitik.

Fortrydelsesret og returnering
Du har 14 dages fortrydelsesret fra det tidspunkt, du har modtaget varen. Hvis du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, skal du inden 14 dage fra modtagelse gøre Nørvo Sportsnet A/S tydeligt opmærksom på, at du fortryder købet. Varen sendes retur i hel og ren stand. Omkostninger ved returnering af varen skal du selv afholde. 
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, og vi afhenter ikke pakker, der er sendt uden omdeling.

Bemærk! Specialvarer er undtaget fortrydelsesretten. Varer fremstillet efter kundens specifikationer kan ikke returneres.

Tilbagebetaling:
Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet
ekskl. forsendelsesomkostninger.

Reklamation
Dit køb er omfattet af købeloven, og du har 2 års reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Ved skader eller mangler reklameres straks til Nørvo Sportsnet A/S.

Transportskader
Eventuelle skader og manglende kolli skal straks påtales til transportøren.

 

Nørvo Sportsnet A/S
Toosholmvej 9, Nr. Vorupør, 7700 Thisted
Tlf: 97 93 84 50
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk